Forretter

Rejemad
Friske rejer på smørrebrød med citron, dild, og mayonnaise.

Lun Leverpostej
Hjemmelavet leverpostej serveret med sprød bacon og syltede rødbeder på ristet rugbrød.

Hønsesalat
Kyllingesalat med æbler, selleri og druer, serveret på en bund af sprød salat.

Hovedretter

Stegt Flæsk med Persillesovs
Sprødstegt flæsk serveret med kogte kartofler og cremet persillesovs.

Bøf med Løg
Mør oksebøf toppet med karamelliserede løg, serveret med kartofler, brun sovs og syltede agurker.

Frikadeller med Rødkål
Klassiske danske frikadeller serveret med kogte kartofler, brun sovs og rødkål.

Flæskesteg
Saftig flæskesteg med sprøde svær, serveret med brunede kartofler, rødkål og brun sovs.

Stjerneskud
Panerede rødspættefileter serveret med rejer, asparges, kaviar og dressing på et stykke hvidt brød.

Desserter

Risalamande
Traditionel risalamande med kirsebærsauce.

Æblekage
Lagdelt æblekage med makroner og flødeskum.

Pandekager med Is
Lune pandekager serveret med vaniljeis og syltetøj.

Drikkevarer

Øl
Lokalt brygget pilsner og mørk øl.

Vin
Et udvalg af rødvin, hvidvin og rosé.

Sodavand
Klassiske danske sodavand som citronvand, hindbærbrus og cola.

Kaffe og Te
Forskellige varianter af kaffe og te, serveret med småkager.

Tilbehør

Hjemmebagt rugbrød
Syltede agurker
Rødbeder

Velkommen til Valdemars Kro, hvor vi serverer traditionel dansk mad med kærlighed og omhu. Vi håber, at vores retter vil bringe glæde og gode minder til dit måltid.